Επιλέξτε από μία πλούσια γκάμα προϊόντων προστασίας, υγιεινής, ασφάλειας, απολύμανσης. Σύγχρονες λύσεις για τη βιομηχανία, την εστίαση και τον κλάδο του HORECA.
Ανίχνευση υπολειμμάτων πρωτεΐνης σε επιφάνειες.
Ανίχνευση οργανοφωσφορικών, χολινεστεράσης και υπολειμμάτων καρβαμικού.
Αξιόπιστο τεστ στο πλαίσιο HACCP για έλεγχο ποιότητας μαγειρικού λαδιού και τηγανόλαδου.
Χρησιμοποιείται για την ανίχνευση αλλεργιογόνων σε τρόφιμα και ειδικά υπολειμμάτων γλουτένης σε τρόφιμα.
Χρησιμοποιείται για την επιτόπια ανίχνευση υπολειμμάτων αυγού σε πρώτες ύλες.
Εντοπισμός παθογόνων μικροοργανισμών τροφίμων, επιφανειών, νερό και αέρα.
Ιδανικό για τον έλεγχο νερού, την ποιότητα του νερού πισίνας καθώς και τη μέτρηση του χλωρίου σε νερό.
Ενδεικτικά, ανίχνευση: (E. coli, είδη Salmonella, Shigella, Enterobacter, κ.ά.).
Test ανίχνευσης ολικού χλωρίου στο νερό.