Επιλέξτε από μία πλούσια γκάμα προϊόντων για τον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων και των ποτών. Επαγγελματικά προϊόντα, διαγνωστικά test, κ.ά.
Ανίχνευση υπολειμμάτων πρωτεΐνης σε επιφάνειες.
Ανίχνευση οργανοφωσφορικών, χολινεστεράσης και υπολειμμάτων καρβαμικού.
Αξιόπιστο τεστ στο πλαίσιο HACCP για έλεγχο ποιότητας μαγειρικού λαδιού και τηγανόλαδου.
Χρησιμοποιείται για την ανίχνευση αλλεργιογόνων σε τρόφιμα και ειδικά υπολειμμάτων γλουτένης σε τρόφιμα.
Χρησιμοποιείται για την επιτόπια ανίχνευση υπολειμμάτων αυγού σε πρώτες ύλες.
Εντοπισμός παθογόνων μικροοργανισμών τροφίμων, επιφανειών, νερό και αέρα.
Test ανίχνευσης ολικού χλωρίου στο νερό.
Ενδεικτικά, ανίχνευση: (E. coli, είδη Salmonella, Shigella, Enterobacter, κ.ά.).
Test μέτρησης pH και Αλκαλικότητας στο νερό.
Βακτηριοκτόνο/Ιοκτόνο για νερό (πόσιμο/άρδευση/βιομηχανία). 80 ατομικές ταμπλέτες (1γρ.), σε βάζο: 3,20€ x 80 = 256€.
Αποτελεί μια χρωματομετρική δοκιμασία για έλεγχο υπολειμμάτων πρωτεϊνών σε επιφάνειες.